Specialist in moulding van elastomeren en kunststoffen

Inno-Mould is een familiebedrijf te Beveren-Waas opgestart in 2001 dat zich toelegt op de productie en ontwikkeling van innovatieve perstechnieken die de moulding van elastomeren en hoogwaardige kunststoffen mogelijk maken. Door een productie die 100% in huis plaatsvindt, weten wij werkelijk alles over onze producten. De goede communicatieve en flexibele structuur van ons bedrijf zorgt ervoor dat wij snel voor je klaarstaan.

Hypermodern machinepark
Persen op maat
100% in huis productie

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op: Bel: +32 (0)3 / 755 37 30Stuur een e-mail

Hoe zijn wij gegroeid tot specialist in moulding van elastomeren en kunststoffen?

Transfer- en compressie perstechnieken van technische stukken in thermoharder en hoogwaardige kunststoffen waren de initiële activiteiten van de organisatie. Precieze moulding van spuitgietstukken in verschillende kunststoffen en elastomeren behoren tevens tot de dagelijkse activiteit van de organisatie. In 2011 is onze portfolio uitgebreid met het isostatisch persen van fluoropolymeren en dit gecombineerd met een ultramodern CNC-machinepark voor de nabewerking. Het ontwerp en de ontwikkeling van tools en productieprocessen behoren tot eigen know-how. Daarbij reken je ook nog eens op betrouwbare levertijden en een service waarbij wij maatwerk voor jou verrichten.

Laat ons weten wat je nodig hebt

Als je interesse hebt in onze diensten en producten omtrent de moulding van elastomeren en hoogwaardige kunststoffen, dan kun je het best contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar om je snel op weg te helpen en door te verwijzen naar de beste mogelijkheden voor jou.