Precisie spuitgietwerk

PEEK, PFA of andere kunststof producten realiseren door middel van spuitgieten of injectie laat je het best over aan ervaren vakmensen. Bij Inno-Mould kom je terecht bij een familiebedrijf te Beveren-Waas, vlak bij Sint-Niklaas, dat beschikt over alle benodigdheden om materialen met een hoge temperatuurresistentie, zoals PEEK en PFA, te spuitgieten of te produceren per injectie.

Hypermodern machinepark
Persen op maat
100% in huis productie

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op: Bel: +32 (0)3 / 755 37 30Stuur een e-mail

PEEK injection moulding

PEEK, PFA of andere kunststoffen en elastomeren spuitgieten of produceren per injectie

Bij materialen zoals PEEK en PFA of elastomeren is het belangrijk om vakkundig en precies te werk te gaan bij injectie of spuitgieten. Afhankelijk van het eindproduct is een bepaalde methode een betere optie. Zo kunnen wij werken met aangepaste machines als het over spuitgietwerk gaat met heel lage gewichten. Daarnaast kunnen wij elastomeren met FDA grades EDPM, FKM/FPM ook per injectie verwezenlijken. Om de toolingkosten te beperken bij kleine productiehoeveelheden hebben wij de mogelijkheid om voorgevormde stukken machinaal af te werken.  Met ons modern machinepark van injectiemachines, met een capaciteit van 12 tot 50 ton, weten wij PEEK, PFA en andere materialen op een deskundige manier te spuitgieten.

Contacteer ons voor meer informatie

Zou je graag meer willen weten over hoe wij PEEK of andere kunststofmaterialen spuitgieten? Of wil je reeds een offerte aanvragen voor een PEEK of PFA injectie op maat van uw wensen? In beide gevallen neem je dan het beste contact op met onze deskundige medewerkers. Je kunt hen bereiken via het e-mailadres mario@innomould.be of via het telefoonnummer +32 (0)3 / 755 37 30. Daar helpen wij je graag zo snel mogelijk verder en kun je rekenen op de hoogstaande kwaliteiten van onze producten.

PEEK injection moulding