Staven en buizen van PEEK

PEEK is een hoogwaardig kunststofmateriaal dat uitstekend kan dienen voor staven en buizen. Bij Inno-Mould, gelegen te Beveren-Waas, vlak bij Sint-Niklaas, reken je hierbij op een afwerking op maat. Als bedrijf werken wij graag op een flexibele en resultaatgerichte manier waardoor wij jou als klant het beste kunnen bedienen. Daarom luisteren wij graag naar jouw voorkeuren als het gaat om staven en buizen van PEEK.

Hypermodern machinepark
Persen op maat
100% in huis productie

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op: Bel: +32 (0)3 / 755 37 30Stuur een e-mail

PEEK tubes

De vele kwaliteiten van PEEK voor jouw staven en buizen

De chemisch- en mechanisch-resistente eigenschappen van PEEK zorgen ervoor dat je over een duurbaar materiaal beschikt voor je staven en buizen. Daarbij is deze kunststof ook bijzonder goed opgewassen tegen hoge druk en temperaturen. Daardoor gebruikt men in industrieën als de luchtvaart en chemie graag deze materialen. Omdat wij het hele productieproces 100% in huis verwezenlijken, kunnen wij je de beste kwaliteit garanderen. Profiteer van onze betrouwbare levertijden en informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Vraag een offerte aan bij onze medewerkers

Naast PEEK en andere kunststofvarianten voor staven, buizen en andere onderdelen, werken wij ook met elastomeren om bijvoorbeeld normdichtingen voor koppelingen te voorzien. Wees daarom vrij om ons gehele aanbod te ontdekken en een offerte aan te vragen bij onze specialisten. Hiervoor neem je het best contact met ons op door een e-mail te sturen naar mario@innomould.be of door te bellen naar +32 (0)3 / 755 37 30.