PFA persen

PFA persen vereist een specifieke kwaliteit van machines en materialen om op een goede manier te volbrengen. Bij PFA of perfluoroalkoxy beschik je over een materiaal dat gelijkaardig is aan PTFE en FEP, maar het heeft een aantal uniekere eigenschappen. Zo is het een helder transparante en flexibele stof die ook tegen een hogere continue werktemperatuur bestand is. Doordat wij 100% in huis produceren, kunnen wij PFA persen zodat die jou het beste van pas zal komen.

Hypermodern machinepark
Persen op maat
100% in huis productie

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op: Bel: +32 (0)3 / 755 37 30Stuur een e-mail

PEEK semi-finished

PFA per transfer persen voor jou op maat

Bij Inno-Mould, gelegen te Beveren-Waas vlak bij Sint-Niklaas, werken we met een zeer flexibele en familiale structuur. Hierdoor kunnen wij voor het persen van PFA moulding voor jouw specifieke toepassingen op maat werken. Doordat wij altijd streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en afwerkingen, kun je rekenen op een uitstekend product. Naast PFA kun je bij ons eveneens terecht voor andere kunststoffen en elastomeren, zoals bijvoorbeeld PEEK en PCTFE. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen, laat onze medewerkers weten wat je wenst en vertrouw op korte levertijden!

Neem contact met ons op voor maatwerk

Heb jij interesse in PFA dat wij voor jou op maat kunnen persen? Neem dan zeker contact op met ons team en vraag naar de mogelijkheden. Vraag je offerte aan door een e-mail te sturen naar mario@innomould.be of door te bellen naar het nummer +32 (0)3 / 755 37 30.