Thermoharder persen

Thermoharder persen is een van de verschillende mogelijkheden die wij als specialist verwezenlijken. Bij Inno-Mould in Beveren-Waas beschikken wij over een breed aanbod van producten die wij voor jou op maat kunnen maken. Door verschillende productiemethodes te gebruiken zoals compressie, transfer of injectieperswerk, hebben we de mogelijkheid om stukken te produceren met een zeer hoge technische moeilijkheidsgraad. Zelfs in combinatie met dunne en dikke wanddiktes.

Hypermodern machinepark
Persen op maat
100% in huis productie

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op: Bel: +32 (0)3 / 755 37 30Stuur een e-mail

Thermoset moulding

Probleemloos thermoharder op maat laten persen

Thermoharder is een synthetisch polymeer dat hard blijft bij persen op hoge temperaturen. Afhankelijk van de vorm, het volume en het productieaantal kunnen we verschillende methodes aanbieden conform de eisen van de klant. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Machine-onderdelen persen in BMC polyester of phenolic
  • Behuizingen van ventielen maken in polyester of vinylester

Onze medewerkers informeren je maar al te graag over alle mogelijkheden bij het persen van thermoharder. Doordat de productie 100% in huis gebeurt, hebben wij alle touwtjes in handen om de afwerking van een product te voorzien van de beste kwaliteit.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Ben jij geïnteresseerd in onze diensten omtrent het persen van thermoharder? Dan neem je het best contact met ons op voor een offerte op maat. Je kunt ons bereiken via het e-mailadres mario@innomould.be of via het telefoonnummer +32 (0)3 / 755 37 30. Daarnaast kunnen wij ook andere diensten verrichten zoals PFA persen of het voorzien van PEEK staven en buizen.

Thermoset moulding