Halffabricaat peek

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

Halffabricaat van PEEK, PCTFE, PFA en anderen

Doordat wij veel verschillende materialen in halffabricaat produceren, zoals bijvoorbeeld PEEK, PCTFE en PFA, kunnen wij heel gericht produceren op basis van jouw voorkeuren. Bij Inno-Mould in Beveren-Waas hebben wij vakmensen en moderne machines die dit allemaal verwezenlijken. Zo luisteren wij graag naar wat jij nodig hebt en produceren wij de gewenste halffabricaat PEEK, PCTFE of PFA voor jou.

 

Een halffabricaat PEEK, PCTFE of PFA produceren voor jouw gebruik

De verschillende materialen waar wij als halffabricaat mee werken zijn zeker niet gelimiteerd tot PEEK, PCTFE of PFA, maar ook werken we met PPS en UHMPWE. Elk materiaal heeft zijn eigen speciale kenmerken en eigenschappen. Door een bijzonder groot aantal matrijzen heeft Inno-Mould de mogelijkheid om optimale combinaties in binnen en buiten diameter te maken. Deze tools zijn speciaal ontwikkeld voor de verwerking van halffabricaat-materialen met hoge resistentie in druk en temperatuur zoals PEEK. Als basis wordt Victex® 450 PEEK poeder gebruikt.  Hieruit maken wij onze eigen compounds met vulstoffen zoals PTFE, grafiet, carbonvezels, glasvezel en anderen. >> Klik hier om de toollijst te downloaden

Contacteer ons om meer informatie te verkrijgen

Zou je meer willen weten over wat een halffabricaat PEEK, PCTFE of PFA voor jou kan betekenen? Neem dan zeker contact op met ons door een e-mail te sturen naar mario@innomould.be of te bellen naar +32 (0)3 / 755 37 30. Zo kun je reeds een offerte op maat aanvragen of je mogelijke vragen stellen.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten