Peek moulding

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

PEEK moulding

Om met een materiaal als PEEK te beschikken over een goede moulding, kun je zeker bij ons terecht. Inno-Mould in Beveren-Waas is een flexibel en familiaal bedrijf waar je rekent op een complete service. Doordat wij de gehele productie 100% in huis voor onze rekening nemen, kunnen wij altijd de beste kwaliteit nastreven. Twijfel daarom zeker niet om beroep te doen op onze diensten voor de moulding van je PEEK materialen.

PEEK moulding op maat en van de beste kwaliteit

PEEK is een thermoplastisch materiaal dat uitstekend geschikt is voor moulding door de mechanische en chemische eigenschappen die het behoudt bij hoge temperaturen. Tevens maken we gebruik van spuitgietwerk. Door die stevigheid is het een ideaal materiaal voor toepassingen als pompen, zuigers, buizen en compressorkleppen. Vanuit verschillende industrieën, zoals bijvoorbeeld de luchtvaart of chemische sectoren. Met behulp van onze halffabricaten kunnen wij een keurige afwerking op maat voorzien. Bij PEEK moulding, maar ook bij onze andere producten en diensten, mikken onze medewerkers altijd op de beste kwaliteit.

Reken op ons vakmanschap

Bent u geïnteresseerd in wat wij op vlak van PEEK moulding voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons deskundige team en vraag een offerte aan. Wij zijn te bereiken via het emailadres  mario@innomould.be of via het telefoonnummer +32 (0)3 / 755 37 30. Met onze betrouwbare levertijden hopen wij zo snel mogelijk te voorzien van de gewenste materialen.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten