Staven en buizen van PEEK

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

PEEK is een hoogwaardig kunststofmateriaal dat uitstekend kan dienen voor staven en buizen. Bij Inno-Mould, gelegen te Beveren-Waas, vlak bij Sint-Niklaas, reken je hierbij op een afwerking op maat. Als bedrijf werken wij graag op een flexibele en resultaatgerichte manier waardoor wij jou als klant het beste kunnen bedienen. Daarom luisteren wij graag naar jouw voorkeuren als het gaat om staven en buizen van PEEK.

 

De vele kwaliteiten van PEEK voor jouw staven en buizen

De chemisch- en mechanisch-resistente eigenschappen van PEEK zorgen ervoor dat je over een duurbaar materiaal beschikt voor je staven en buizen. Daarbij is deze kunststof ook bijzonder goed opgewassen tegen hoge druk en temperaturen. Daardoor gebruikt men in industrieën als de luchtvaart en chemie graag deze materialen. Omdat wij het hele productieproces 100% in huis verwezenlijken, kunnen wij je de beste kwaliteit garanderen. Profiteer van onze betrouwbare levertijden en informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk.

 

Vraag een offerte

Naast PEEK en andere kunststofvarianten voor staven, buizen en andere onderdelen, werken wij ook met elastomeren om bijvoorbeeld normdichtingen voor koppelingen te voorzien. Wees daarom vrij om ons gehele aanbod te ontdekken en een offerte aan te vragen bij onze specialisten. Hiervoor neem je het best contact met ons op door een e-mail te sturen naar mario@innomould.be of door te bellen naar +32 (0)3 / 755 37 30.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten