Koppeling dichting

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

Normdichtingen voor koppelingen

Om voor de koppelingen in jouw onderneming de juiste dichtingen te vinden, kun je rekenen op ons vakkundige werk. Bij Inno-Mould in Beveren-Waas beschikken we over de materialen en technieken om dit probleemloos voor jou te verwezenlijken. Met onze uitgebreide selectie aan normdichtingen vind je ongetwijfeld de juiste dichting voor jouw specifieke koppeling. Tevens helpen we je graag bij het zoeken van de gepaste oplossing voor jouw toepassingen.

Voor elke koppeling een goede dichting van elastomeer

De dichting voor een koppeling die wij ter beschikking stellen, beschikken over excellente chemisch-resistente eigenschappen. Voor applicaties waar FKM of FPM (Viton®) niet meer geschikt zijn komen materialen zoals FFKM of FFPM (Kalrez®, Perlast®, …) in de kijker. Inno-Mould heeft een speciale grade ontwikkeld: MFKM of MFPM met excellente eigenschappen in solvent gebaseerde media. Door de FDA goedkeuring is het materiaal geschikt om te gebruiken in applicaties waarbij voedselcontact voorkomt. Een prijsniveau rond 10% van FFPM!

Laat ons weten van je nodig hebt.

Naast normdichtingen van elastomeer voor koppelingen beschikken wij ook over een aanbod aan kunststofmaterialen zoals PEEK en PFA. Neem bij vragen of voor een offerte daarom zeker contact met ons op via het e-mailadres mario@innomould.be of via het telefoonnummer +32 (0)3 / 755 37 30. Zo reken je altijd op onze betrouwbare levertermijnen en hoogstaande kwaliteit!

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten