PFA persen

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

PFA persen

PFA persen vereist een specifieke kwaliteit van machines en materialen om op een goede manier te volbrengen. Bij PFA of perfluoroalkoxy beschik je over een materiaal dat gelijkaardig is aan PTFE en FEP, maar het heeft een aantal uniekere eigenschappen. Zo is het een helder transparante en flexibele stof die ook tegen een hogere continue werktemperatuur bestand is. Doordat wij 100% in huis produceren, kunnen wij PFA persen zodat die jou het beste van pas zal komen.

Neem contact met ons op voor maatwerk

Heb jij interesse in PFA dat wij voor jou op maat kunnen persen? Neem dan zeker contact op met ons team en vraag naar de mogelijkheden. Vraag je offerte aan door een e-mail te sturen naar mario@innomould.be of door te bellen naar het nummer +32 (0)3 / 755 37 30.

Laat ons weten van je nodig hebt.

Als je interesse hebt in onze diensten en producten omtrent de moulding van elastomeren en hoogwaardige kunststoffen, dan kun je het best contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar om je snel op weg te helpen en door te verwijzen naar de beste mogelijkheden voor jou.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten