PCTFE

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

PCTFE

Het unieke materiaal PCTFE is een van de vele mogelijkheden die wij als specialist op maat van jouw voorkeur kunnen bewerken. Bij Inno-Mould in Beveren-Waas beschikken wij over de middelen en het vakmanschap om dit probleemloos te realiseren. Zo kun je rekenen op onze flexibele dienstverlening en 100% in huis productie voor een kwalitatief product.

De uitzonderlijke kwaliteiten van PCTFE

PCTFE is een thermoplastisch fluoropolymeer met uitstekende mechanisch- en chemisch-resistente eigenschappen. Daarbij heeft het een uitzonderlijke capaciteit om extreme temperaturen tussen
-250°C en +180°C te weerstaan. Deze polymeer gebruikt men onder andere voor cryogene toepassingen zoals pakkingen en afsluitingen voor gasdistributiecomponenten. Enkele merken die werken met PCTFE materialen zijn Neoflon® (Daikin Chemicals) en Voltalef® (Arkema). Daarnaast beschikken wij over andere materialen die mogelijk voor jou van pas kunnen komen, zoals PEEK of PFA.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over PCTFE of zou je graag een offerte willen aanvragen? In beide gevallen kun je dan het best contact opnemen met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres mario@innomould.be of via het telefoonnummer +32 (0)3 / 755 37 30. Door onze betrouwbare levertijden zul je merken dat je onze kwalitatief hoogwaardige producten snel ter beschikking hebt.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten