Elastomeren moulding

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

Specialist in moulding van elastomeren en kunststoffen

Inno-Mould is een familiebedrijf te Beveren-Waas opgestart in 2001 dat zich toelegt op de productie en ontwikkeling van innovatieve perstechnieken die de moulding van elastomeren en hoogwaardige kunststoffen mogelijk maken. Door een productie die 100% in huis plaatsvindt, weten wij werkelijk alles over onze producten. De goede communicatieve en flexibele structuur van ons bedrijf zorgt ervoor dat wij snel voor je klaarstaan.

Hoe zijn wij gegroeid tot specialist in moulding van elastomeren en kunststoffen?

Transfer- en compressie perstechnieken van technische stukken in thermoharder en hoogwaardige kunststoffen waren de initiële activiteiten van de organisatie. Precieze moulding van spuitgietstukken in verschillende kunststoffen en elastomeren behoren tevens tot de dagelijkse activiteit van de organisatie. In 2011 is onze portfolio uitgebreid met het isostatisch persen van fluoropolymeren en dit gecombineerd met een ultramodern CNC-machinepark voor de nabewerking. Het ontwerp en de ontwikkeling van tools en productieprocessen behoren tot eigen know-how. Daarbij reken je ook nog eens op betrouwbare levertijden en een service waarbij wij maatwerk voor jou verrichten.

Laat ons weten van je nodig hebt.

Als je interesse hebt in onze diensten en producten omtrent de moulding van elastomeren en hoogwaardige kunststoffen, dan kun je het best contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar om je snel op weg te helpen en door te verwijzen naar de beste mogelijkheden voor jou.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten