Thermoharder persen

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

Thermoharder persen

Thermoharder persen is een van de verschillende mogelijkheden die wij als specialist verwezenlijken. Bij Inno-Mould in Beveren-Waas beschikken wij over een breed aanbod van producten die wij voor jou op maat kunnen maken. Door verschillende productiemethodes te gebruiken zoals compressie, transfer of injectieperswerk, hebben we de mogelijkheid om stukken te produceren met een zeer hoge technische moeilijkheidsgraad. Zelfs in combinatie met dunne en dikke wanddiktes.

 

Probleemloos thermoharder op maat laten persen

Thermoharder is een synthetisch polymeer dat hard blijft bij persen op hoge temperaturen. Afhankelijk van de vorm, het volume en het productieaantal kunnen we verschillende methodes aanbieden conform de eisen van de klant. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Machine-onderdelen persen in BMC polyester of phenolic
  • Behuizingen van ventielen maken in polyester of vinylester
 

Onze medewerkers informeren je maar al te graag over alle mogelijkheden bij het persen van thermoharder. Doordat de productie 100% in huis gebeurt, hebben wij alle touwtjes in handen om de afwerking van een product te voorzien van de beste kwaliteit.

Laat ons weten van je nodig hebt.

Ben jij geïnteresseerd in onze diensten omtrent het persen van thermoharder? Dan neem je het best contact met ons op voor een offerte op maat. Je kunt ons bereiken via het emailadres mario@innomould.be of via het telefoonnummer +32 (0)3 / 755 37 30. Daarnaast kunnen wij ook andere diensten verrichten zoals PFA persen of het voorzien van PEEK staven en buizen.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten