Kunststof CNC

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

CNC-afwerking van onze kunststof producten

Kunststof producten bewerken wij uiterst precies met onze CNC-machines. Zo weten wij bij Inno-Mould te Beveren-Waas al generaties lang onze klanten tevreden te houden. Als flexibel familiebedrijf verlenen wij onze vaardigheden om nauwkeurig maatwerk te verrichten op alles wat jij nodig hebt van kunststof en elastomeermateriaal. Met behulp van ons CNC-machinepark, nemen wij de productie van kunststof producten 100% in huis.

Kwalitatieve kunststof producten door ons CNC-machinepark

Ons uitgebreide CNC-machinepark kan instaan voor allerlei soorten afwerkingen van kunststof producten. Dit kan gaan van een post-machinale afwerking van spuitgietstukken tot het bewerken van afgewerkte stukken in PEEK, PCTFE, PTFE en PFA, uit onze eigen halffabricaten. Het ultramodern conventioneel en CNC-machinepark beschikt over een capaciteit tot OD 960 mm. Daarnaast kunnen wij conventioneel freeswerk doen, maar staan er ook CNC freesmachines klaar met vier assen. Te allen tijde streven wij ernaar om korte levertijden te behouden en luisteren wij graag naar uw wensen om nauwkeurig maatwerk te verrichten. Al onze medewerkers delen dezelfde kwaliteitsmentaliteit en mikken op het hoogst haalbare.

Contacteer ons voor een offerte

Ben jij benieuwd wat ons CNC-machinepark kan betekenen voor de afwerking van jouw kunststof producten? Dan kun je zeker bij ons terecht. Of het nu gaat om spuitgietonderdelen of normdichtingen; wij helpen je graag. Neem zeker contact met ons op door een e-mail te sturen naar mario@innomould.be of door te bellen naar +32 (0)3 / 755 37 30. Daar kun je een offerte aanvragen of mogelijke vragen stellen aan ons deskundige team.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten