Peek injectie

Halffabricaten

Geperste bussen, staven en platen in PEEK, PCTFE, PFA, UHMWPE, PTFE, TFM

CNC Draaien/frezen

Bewerken van kunststof onderdelen volgens uw ontwerp

Spuitgieten

Precisie injectie van onderdelen in PEEK

Hypermodern machinepark

Persen op maat

100% in huis productie

Precisie spuitgietwerk

PEEK, PFA of andere kunststof producten realiseren door middel van spuitgieten of injectie laat je het best over aan ervaren vakmensen. Bij Inno-Mould kom je terecht bij een familiebedrijf te Beveren-Waas, vlak bij Sint-Niklaas, dat beschikt over alle benodigdheden om materialen met een hoge temperatuurresistentie, zoals PEEK en PFA, te spuitgieten of te produceren per injectie.

PEEK, PFA of andere kunststoffen en elastomeren spuitgieten of produceren per injectie

Bij materialen zoals PEEK en PFA of elastomeren is het belangrijk om vakkundig en precies te werk te gaan bij injectie of spuitgieten. Afhankelijk van het eindproduct is een bepaalde methode een betere optie. Zo kunnen wij werken met aangepaste machines als het over spuitgietwerk gaat met heel lage gewichten. Daarnaast kunnen wij elastomeren met FDA grades EDPM, FKM/FPM ook per injectie verwezenlijken. Om de toolingkosten te beperken bij kleine productiehoeveelheden hebben wij de mogelijkheid om voorgevormde stukken machinaal af te werken.  Met ons modern machinepark van injectiemachines, met een capaciteit van 12 tot 50 ton, weten wij PEEK, PFA en andere materialen op een deskundige manier te spuitgieten.

 

Contacteer ons voor meer informatie

Zou je graag meer willen weten over hoe wij PEEK of andere kunststofmaterialen spuitgieten? Of wil je reeds een offerte aanvragen voor een PEEK of PFA injectie op maat van uw wensen? In beide gevallen neem je dan het beste contact op met onze deskundige medewerkers. Je kunt hen bereiken via het e-mailadres mario@innomould.be of via het telefoonnummer +32 (0)3 / 755 37 30. Daar helpen wij je graag zo snel mogelijk verder en kun je rekenen op de hoogstaande kwaliteiten van onze producten.

Meer informatie?

Contacteer ons vrijblijvend en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Vacatures

Inno Mould is op zoek naar jou .

Inno Mould innovative moulding techniques zoekt medewerkers. Je komt terecht in een modern bedrijf met familiale sfeer.

We zijn een sterk groeiend kunststofverwerkend familiebedrijf, gevestigd in Beveren-Waas. Als niche producent van machine onderdelen, dichtingen en corrosiebeschermende bekledingen hebben we een gevarieerd klantenbestand.

Onze producten